Sobre Roca Nua

Roca Nua és una associació sense ànim de lucre que neix el 2014 sota el nom d’ACET (Associació Catalana d’Escalada Tradicional). Fou creada per un grup d’escaladors sensibles amb la preservació de la roca natural arran de la polèmica generada al massís de Montserrat pel creixement descontrolat de vies d’escalada equipades amb ancoratges fixes i de la voluntat de col·laborar amb l’administració a l’hora de definir la regulació d’aquesta activitat.

Durant els últims anys l’entitat també ha fomentat la pràctica d’una escalada sostenible, organitzant trobades, cursos de formació i ha col·laborat amb mitjans de difusió com el magazín d’escaladatradicional.com o la publicació del llibre Montserrat Roca Nua. També ha crescut en nombre de socis, que actualment en són un centenar.

El gener de 2020 l’entitat decideix fer un canvi de nom (Roca Nua) amb l’objectiu de millorar la seva identitat, posicionar amb més eficiència la seva presència a Internet, disposant de xarxes socials i de pàgina web pròpia, així com deixar oberta la possibilitat de ser una entitat més global i no exclusiva del territori català.

Més informació
Notícies
Trobades
Cursos
Fes-te soci
Contacta