Baldellou 2019: tercera edició del Curs d’Escalada Tradicional de Roca Nua

Assegurar al company com si s’estés construint alguna obra , buscar l’objectiu comú davant de la individualitat continua, buscar la maestria en la pràctica com si d’una professió es tractés, veure la roca com un medi per aprendre i estimar, entendre que la incertesa i l’autoconeixement van units, escalar una ruta atret per la seva línia.

El món ens fa viure amb pressa i amb seguretat i sovint l’escalada es converteix en un reflexe de la mateixa. Però, lluny de l’escalada tecnificada, el tradicional no és així, continua sent una forma de rebel·lió contra la comoditat i el consumisme. Aquest és el nostre element.

El fet d’omplir un curs com aquest i trobar gent que reclamen aquests valors son una recompensa per nosaltres. L’estil és l’únic important perquè és la manera de fer de les persones. Estem molt contents de trobar participants amb inquietud i amb ganes de respectar el que més ens agrada.

Encara estem impressionats per la implicació en els diferents tallers; tothom va volar d’una peça posada per ell mateix, tothom va escalar una vía totalment neta, tothom va assegurar al company des d’una reunió penjada feta amb flotants.

Gràcies a tots per confiar en nosaltres.