Resum de la trobada al Montsant 2019

El Parc Natural de la Serra de Montsant és una contrada fabulosa, amb unes excel·lents cingleres orientades majoritàriament al sud, i tan a prop, però tan lluny, de les malauradament aglomerades Siurana i Margalef.

Destí majoritàriament d’èpoques fredes, també hi podrem escalar molt a gust si trobem l’hora i l’orientació en èpoques estivals.

La roca és excel·lent, i al contrari del que solem buscar sempre per assegurar-nos, les fissures, aquí haurem de buscar les plaques; plenes de forats per progressar i emplaçar empotradors de lleves. Fantàstic i fanàtic!

Durant el primer cap de setmana de desembre de 2019, més de 50 persones es van donar cita en una gran trobada que va tindre el Refugi de la Morera de Montsant com a seu central.

La meteorologia va acompanyar i durant dos dies, les cordades van poder gaudir de molt bones escalades en sectors com el Trinquet, Cingle dels Sacs, Grau de Salfores, Grau de l’Agnet o la Falconera.

Enguany no totes les vies escalades durant la trobada van ser completament desequipades, però de ben segur que van suposar els primers passos cap a l’escalada tradicional per aquelles cordades que encara no tenien cap contacte amb l’autoprotecció.

Un cap de setmana rodó. Escalada, comunitat i bon ambient.

Tornarem!